Blog 

————————————————————————-

Awardniews

Een tijdje geleden heb ik na veel wikken en wegen de kans gepakt om mee te doen aan shoot and share the photo contest. 

Na het inzenden van de foto’s ontving ik een badge of courage ‘ met de tekst what if i fall? Oh but darling, what if you fly? ‘ omdat ik de moed had om mee te doen! En de tekst omschrijft precies mijn instelling wat ik voor ogen had. Niet bang zijn om te vallen, want wie weet vlieg je wel!🦋

En nu heb ik 8 awards gewonnen! Uit een half miljoen foto’s van meer dan 13000 fotografen over de wereld! Wat een eer om toch zo ver te komen, ik ben trots op deze prijzen.


——————————————————————

Wat is een mini loveshoot? 

Bij alle bruidsfotografie pakketten ontvang je als gratis extra een mini loveshoot. Wat houd dat nou in, krijg ik vaak als vraag tijdens het kennismakingsgesprek. Dat vertel ik je vandaag in deze blog!

Om elkaar beter te leren kennen en om jullie alvast te laten wennen aan de camera heb ik aan alle bruidsfotografie pakketten een mini loveshoot toegevoegd. We gaan ongeveer 45 minuten shooten op een locatie naar jullie keuze, zodat jullie foto’s krijgen die jullie als tastbare herinnering kunnen bewaren of kunnen gebruiken voor eventueel de trouwkaarten. Jullie ontvangen ongeveer 25 foto’s op hoge resolutie via we-transfer en later worden ze ook toegevoegd aan de usb met jullie trouwfoto’s.

Tijdens de fotoshoot stoppen we op verschillende mooie plekken om foto’s te maken. Dat kan zijn van jullie samen maar als jullie al kinderen hebben maken we er een mini gezinsshoot van. We pakken dus verschillende plekjes en ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen voor de camera. Samen lachen, een stukje hand in hand lopen of een grapje tussendoor. Zo krijgen jullie de foto’s naar jullie wens en zoals jullie echt zijn. Want echte foto’s, met gevoel en waar een verhaal mee verteld word is wat ik graag voor jullie maak. 

De foto’s in deze blog zijn gemaakt voor een bruidspaar wat ‘hopelijk’ gaat trouwen op 3 juli. Het is allemaal nog even spannend of dit door kan gaan vanwege het coronavirus maar we gaan van het beste uit! Ze kozen voor de fotoshoot de locatie kootwijkerzand uit. Het kootwijkerzand is een stuifzandgebied in Gelderland. En is ook nog eens het grootste stuifzandgebied van west-Europa. Echt een fantastische locatie voor mooie foto’s! 

Het was een heerlijke zaterdag ochtend met een perfecte temperatuur. Wat hebben we gelachen. Heerlijk op de blote voeten door het zand lopen. Een heerlijk strandgevoel kregen we er van. Tijdens de shoot moesten we door de maatregelen wel 1,5 meter afstand houden maar dit ging perfect. Op deze locatie is voldoende ruimte om de afstand te houden en met de perfecte apparatuur is het geen probleem om toch het gevoel terug te laten komen van hun liefde op de foto’s.

Het stel was heel tevreden over de foto’s en gebruikt ze voor hun trouwkaart. En uiteraard als mooie tastbare herinnering. We kijken uit naar hun bruiloft. Ik duim voor hun dat de prachtige dag bij klein Scheveningen in lopikerkapel door kan gaan. En uiteraard duim ik ook al voor alle andere bruidsparen. We gaan binnenkort weer uitbundig de liefde vieren!

Een loveshoot kun je uiteraard ook los boeken. Dus willen jullie de liefde tussen jullie samen vast laten leggen, een aanzoek vast laten leggen of verwachten jullie een kindje dan leg ik dit graag voor jullie vast. Er zijn 3 verschillen pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Deze staan uitgebreid uitgelegd op de website op de pagina fotografie. 

Gaan jullie trouwen? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina bruidsfotografie hier op deze website. Mocht mijn werk jullie aanspreken controleer dan op één van deze pagina’s de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum! Of vul het afspraak formulier in om een fotoshoot in te plannen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Voor meer inspiratie volg beyoutiful fotografie op Facebook en instagram. Instagram: @beyoutifulfotografie en Facebook: @beyoutifulbeautyenfoto.

———————————————————————

Wat is een styled shoot? 

Leveranciers uit de trouwbranche bundelen hun krachten waar veel inspiratie uit ontstaat voor jullie bruiloft.  
Het eindresultaat geeft jullie ideeën om toe te voegen aan jullie eigen bruiloft. 

Organisatie en styling 

Deze fantastische styled is georganiseerd door mirty planner. Heb jij een feestje of bruiloft? Dan maakt mirte de perfecte styling naar jullie wensen. Tijdens deze shoot heeft ze verschillende settings neer gezet en wat zag dat er allemaal geweldig uit. 

Locatie

Deze shoot vind plaats bij akkerzicht in Bladel. Wat een prachtige plek waar je zowel buiten als binnen kunt trouwen. De glazen ruimte geeft ondanks dat je binnen bent een heerlijk buiten gevoel. Tijdens de shoot scheen de zon zo mooi door de hoge ramen dat je niet eens op de foto’s ziet dat dit een fotoshoot in januari is. Buiten om akkerzicht vind je een prachtige omgeving met prachtige elementen. En met de vuurschaal was het sfeertje helemaal compleet.

Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot kozen we verschillende mooie plekken. Zowel binnen als buiten want werkelijk elk plekje was fotogeniek. En dan hadden we ook 2 prachtige bruidsparen tijdens deze styled shoot. Veel verschillende opties dus en voor jullie een leuke inspiratie voor jullie eigen bruiloft. Tijdens de bruiloft werk ik op dezelfde manier, we gaan rustig met elkaar een rondje lopen op jullie gekozen locatie. Het is vooral de bedoeling dat jullie je op je gemak voelen en dat we prachtige foto’s maken van jullie samen. De liefde vangen en tastbare herinneringen maken. 

Ceremonie

Er zijn verschillende settings opgezet tijdens de ceremonies door mirty planner. En de prachtige bloemen van Cosmos flowers maakte dit plaatje af. 2 prachtige bruidsparen ‘trouwde’ deze dag. Onder begeleiding van de prachtige muziek van Paul en pelle Music. Wat zingen hun fantastisch en zeker een aanrader voor jullie dag! Tijdens de ceremonie werd gesproken door ceremonie vol liefde. Op jullie bruiloft maakt zij een verhaal wat perfect bij jullie past en zal zij jullie huwelijk voltrekken. Een fantastische vrouw die je er zeker bij wilt hebben op de bruiloft. 

Trouwkleding 

Wat zien de bruidsparen er mooi uit hè? De trouwjurken die je op de foto’s ziet zijn van amiga bruidsmode. Stuk voor stuk prachtige jurken. De trouwpakken zijn van filipemode. De bruidsstyling maakt de hele look compleet. Tuur muah heeft prachtige bruidskapsels en bruidsmake-up verzorgd tijdens de shoot. Een mooie inspiratiebron voor jou als bruid! De look is daarbij ook afgemaakt met de prachtige sieraden van Eline visser jewelry. Prachtige sieraden gemaakt door Eline, zeker een aanrader. Ook prachtige trouwringen maakt ze. Voor ieder wat wils!

Diner

Eten aan een prachtig gestylde lang tafel, dat wil toch iedereen? Wat een prachtige sfeer bij akkerzicht en dat met de toffe styling van mirty planner en de bloemen van cosmos flowers. En dan dat heerlijke eten verzorgd door landrop b&b. Echt een plaatje! Niet alleen heerlijk eten maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. 

Bruidstaart

By sooff verzorgde de prachtige taarten voor deze styled shoot. Ze maakt voor ieder wat wils, helemaal naar jouw wensen. De taart aansnijden is een leuk moment, zeker ook een leuk foto moment. Een mooie taart is dus zeker een aanrader! 

Details

De prachtige borden, stationery en ballonnen zijn verzorgd door mooi met letters, Lien loves lettering, Lien loves lettering stationery en studio hip hooray. Deze leveranciers zijn echt een aanrader voor de mooie details tijdens de bruiloft. Deze prachtige details leg ik dan uiteraard ook mooi voor jullie vast op jullie bruiloft!

Binnenkort komt de volgende blog online! Vond je het leuk om dit te lezen? 

Laat een keuze achter onder in de pagina bij de poll om te laten weten wat je er van vind!

Gaan jullie trouwen? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze leveranciers maar ook even op de pagina bruidsfotografie of bruidsarrangementen hier op deze website. Mocht mijn werk jullie aanspreken controleer dan op één van deze pagina’s de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Voor meer inspiratie volg beautysalon beyoutiful en beyoutiful fotografie op Facebook en instagram. Instagram: @beyoutifulfotografie en @beautysalonbeyoutiful en Facebook: @beyoutifulbeautyenfoto.

Wat vond je van de blog?

Resultaat

  Geweldig!   Mooi!   Niet leuk!

 
 
 
E-mailen
Instagram